Free Porn
xbporn

Revolta e televizionit: Dritë hijet e një fikje – ndezjeje

Përpara disa ditësh AMA njoftoi se do të mbyllej transmetimi analog për zonën Tiranë – Durrës, ku përfshihen edhe pjesa më e madhe e...

Çdo të thotë gazetari cilësore në epokën e “ekonomisë së vëmendjes”?

“Cilësia” është fjala kyçe në të gjitha debatet dhe forumet e gazetarisë së sotme, por cili është kuptimi i saj? Në një konferencë të mbajtur...

Zhanri i “data journalism” në mediat shqiptare: arritje dhe problematika

“Komentet janë të lira, ndërsa faktet, të shenjta!”, - Kështu do të shkruante, Charles Scott, kryeredaktori i gazetës “The Guardian”, në esenë e tij...

BIRN & RSF skanojnë median: Monopol i pak familjeve, problem reklamat...

Që nga rënia e regjimit komunist në Shqipëri më shumë se dy dekada më parë dhe lindjes së medias së pavarur që i hapi...

Si po venitet televizioni me programacion linear!

Dixhitalizimi brenda sistemit të konvergjencave. Kalimi në transmetimet televizive dixhitale tokësore sigurisht që sjell ndryshime të rëndësishme në pejsazhin e mediave audiovizive në përgjithësi...