https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers
İngilizce Türkçe çeviri siteleri arasında daha iyisi yok. ingilizce türkçe çeviri turkceingilizce.gen.tr
Akücü ihtiyaçlarınızda Aküm Yolda 7/24 hizmetinizdedir. akücü inci akü 60 amper akumyolda.com
TranslateDict is your online source to translate to English from over 90 languages. translatedict
Looking for an online voice translator website? Check this out then. voice translator spanishenglish.com
Translate Spanish to English with text to speech. spanishenglish
Kreu Autorët Postime nga Stephan Russ–Mohl

Stephan Russ–Mohl

3 POSTIME 0 KOMENTE
Autori është Profesor në Gazetari dhe Menaxhim Mediash në Universita della Svizzera Italiana, Lugano dhe drejtues i Observatorit Europian të Gazetarisë në gjuhën angleze dhe italiane, prej tetorit të vitit 2003. Më herët, për 16 vjet, autori ka qenë Profesor i Gazetarisë dhe Menaxhimit të Mediave në Institut für Publizistik und Kommunikationswissenschaften, Freie Universität Berlin. Si emër i spikatur i botës akademike, Stephan Russ-Mohl ka qenë kërkues shkencor (visitin fellow) në Universitetin e Uiskonsin, European University Institute, Departamentin e Komunikimit në Universitetin e Standfordit. Autori ka qenë gjithashtu pjese e programit “Gutenberg Fellow” mbi kërkimin shkencor ekselent në Universitetin e Mainzit. Paralelisht me jetën akademike, Russ – Mohl është një kontributor i rregullt për mediat Neue Zürcher Zeitung (Zurich), kolumnist për Der Tagesspiegel (Berlin), Schweizer Journalist (Zurich) dhe Werbewoche (Zurich). Ai është autor i dhjetra botimeve, mes të cilëve dhe librin “Gazetaria” e përkthyer në gjuhën shqipe.

Fake news dhe ekonomia e dezinformimit!

Në këtë epokë të fake news dhe të teorive të konspiracionit, ekonomia e vëmendjes po bëhet ekonomi e dezinformimit, thotë Stephan Russ-Mohl. Përdorimi i trolls-eve të internetit dhe i bot-eve sociale i verifikuar gjatë zgjedhjeve...

Dixhitalizimi dhe ndryshimi i marrëdhënieve mes PR-it dhe gazetarisë

Gjuha e sharjeve po bëhet gjithnjë e më e pranueshme në shoqëri, madje edhe në Amerikën puritane. Kohët e fundit, kryeredaktori i NewYork Times Dean Baquet e quajti “trap” një profesor gazetarie i cili...

Strategjia ruse e “fake news” në vendet e Europës Lindore

Vendet e Europës Lindore janë një hapësirë e mirë loje për shpërndarjen e informacioneve të rreme përmes teknologjive të reja të informacionit. Veçanërisht vendet baltike dhe Ukraina vijojnë të mbeten në shenjestrën e sulmeve...