Home Authors Posts by Elvin Luku

Elvin Luku

59 POSTS 1 COMMENTS
Gazetar, studiues i komunikimit dhe drejtues i Qendrës Shqiptare MediaLook. Elvin Luku ka fituar gradën shkencore “Doktor” në Shkenca Komunikimi pranë Departamentit të Gazetarisë & Komunikimit në Universitetin e Tiranës. Ai është autor i librit “Talk show: Para dhe pas ekranit”, një analizë mbi televizionin dhe zhanrin talk show në Shqipëri. Dr. Luku është pedagog e kërkues shkencor pranë Departamentit të Gazetarisë e Komunikimit – UT. Më parë ai ka punuar në Universitetit “Aleksandër Moisiu” – Durrës dhe Kolegjin AAB në Prishtinë. Ai është gazetar me një karrierë mbi dhjetëvjeçare në televizion, shtypin e shkruar dhe mediat online.

Younger Generations have created an Alternative Sociability that weakens the Public Opinion

Survey results in the framework of ‘TikTok Corruption Albania’, a running project by Albanian Center MediaLook with the financial support of the Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC)   Albanian Center MediaLook's team have...

The justice system in Albania unprepared for pedophilia: 98 child sexual abusers regain freedom!

At least 98 persons who have committed sex crimes against children have regained freedom, but none of them has been identified by the justice system as pedophiles and they have not received any relevant...

AMA lacks authority over TVs, tolerates commercial content in news editions

The Audiovisual Media Authority (AMA) has failed to prevent the broadcasting of commercial content in news editions, paving the way for the “pressure” of economic interests from businesses linked to the ownership structure or...