Home Authors Posts by Erion Elezi

Erion Elezi

2 POSTS 0 COMMENTS
Zhvillues i portaleve online, programeve kompjuterike dhe dizajner. Erion Elezi ka marrë gradën shkencore “Master” me kërkimin shkencor “Optimizimi i një website në motorët e kërkimit (SEO)”, pranë Departamentit të “Informatikës dhe Biznesit” në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës. Aktualisht ai punon si webmaster pranë televizionit me licencë kombëtare në transmetimet dixhitale, Vizion Plus, faqen e të cilës e ka zhvilluar vetë. Gjatë zgjedhjeve parlamentare të vitit 2017 në Shqipëri, Erion Elezi ndërtoi një platformë online “data journalism-i” për raportimin dhe vizualizimin e rezultateve në kohë reale në faqen e Vizion Plus. Z.Elezi ka krijuar dhe mirëmban me dhjetra website të institucioneve publike dhe private.

7 Types of Propaganda Techniques Advertisers Use

Have you ever felt like you were being manipulated to do something? You probably were. There is always the chance that it was all in your head, and you just felt like you were being used....