Free Porn
xbporn
Kreu Etiketa Aleanca

Aleanca

Garancia për një aleancë më të fortë

Përpara disa javësh shkruajta për samitin e Bashkimit Europian me vendet e Ballkanit Perëndimor. Të gjithë protagonistët dhe vëzhguesit e jashtëm ranë dakord se samiti ishte një takim miqësor, i mbushur me rrahje shpatullash...