Home Tags BIRN

BIRN

BIRN Albania: Kryeministri shqiptar kërcënon “portalet” të regjistrohen në autoritetet fiskale

Kryeministri Edi Rama, i cili është përballur me akuza të shumta për korrupsion dhe lidhje me rrjetet e krimit, pretendon se telashet e tij janë pasojë e fushatave të shpifjes kundër qeverisë së tij...

Teatri po prishet! Cili është qëndrimi editorial i mediave kombëtare?

Teatri Kombëtar do të prishet! Aktorë, arkitektë, urbanistë, gazetarë, shkrimtar, sociolog, filozof dhe qindra e qindra qytetarë kanë shprehur ndjeshmërinë e tyre dhe po protestojnë për të mbrojtur këtë godinë me shumë vlera për historinë...

BIRN zbardh skandalin/ OSHEE arkëton 14 miliardë lekë më shumë nga qytetarët, ERE hesht!

Të dhënat e siguruara nga BIRN tregojnë se OSHEE arkëton nga shqiptarët dhjetëra milionë euro më shumë nga sa është e autorizuar nga ERE, ndërsa institucioni rregullator pranon llogaritje të kostove të energjisë, të...

BIRN & RSF skanojnë median: Monopol i pak familjeve, problem reklamat e fshehta

Që nga rënia e regjimit komunist në Shqipëri më shumë se dy dekada më parë dhe lindjes së medias së pavarur që i hapi rrugë një epoke të re në gazetari, marrëdhënia mes gazetarëve...