Home Tags Departamenti i Shtetit

Departamenti i Shtetit

DASH & Freedom House kritika mediave: Përdoren për shantazh! Monitorimet e AMA-s dalin blof

Departamenti Amerikan i Shtetit dhe organizata Freedom House, brenda një jave, kanë kritikuar ashpër mediat në Shqipëri duke vënë theksin te shantazhi mediatik, gjobëvënia dhe përdorimi i tyre për përfitime ekonomike dhe propaganda politike. Në...