Free Porn
xbporn
Kreu Etiketa Dixhitalizimi

dixhitalizimi

Shpëtojeni librin, dixhitalizojeni!

Në librin Katedralja e Parisit, Viktor Hygo shpreh se: “Arkitektura vdiq dhe u gropos, e vrau libri dhe shtypi”. “Në librin e tij Viktor Hugoi ka krijuar një episod ku libri vihet përballë fasadës madhështore...

Revolta e televizionit: Dritë hijet e një fikje – ndezjeje

Përpara disa ditësh AMA njoftoi se do të mbyllej transmetimi analog për zonën Tiranë – Durrës, ku përfshihen edhe pjesa më e madhe e konsumatorëve të programeve televizive në vend. U paraqit si një...

Fake news dhe ekonomia e dezinformimit!

Në këtë epokë të fake news dhe të teorive të konspiracionit, ekonomia e vëmendjes po bëhet ekonomi e dezinformimit, thotë Stephan Russ-Mohl. Përdorimi i trolls-eve të internetit dhe i bot-eve sociale i verifikuar gjatë zgjedhjeve...

Dixhitalizimi dhe ndryshimi i marrëdhënieve mes PR-it dhe gazetarisë

Gjuha e sharjeve po bëhet gjithnjë e më e pranueshme në shoqëri, madje edhe në Amerikën puritane. Kohët e fundit, kryeredaktori i NewYork Times Dean Baquet e quajti “trap” një profesor gazetarie i cili...

Si po venitet televizioni me programacion linear!

Dixhitalizimi brenda sistemit të konvergjencave. Kalimi në transmetimet televizive dixhitale tokësore sigurisht që sjell ndryshime të rëndësishme në pejsazhin e mediave audiovizive në përgjithësi dhe në atë të televizioneve në veçanti. Kur flitet për...

Çfarë po ndodh në Francë me digjitalizimin e transmetimeve tokësore televizive?

Në numrin e saj të fundit, “Revista Europiane e Mediave”, me botues prof. Francis Balle, i njohur në Shqipëri nëpërmjet librit të tij thelbësor “Mediat dhe shoqëritë”, i kushton një shkrim më vete dhjetë-vjetorit...