Home Tags Gjykata Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese

AMA “e pafuqishme” ndaj TV-ve, lejon kronikat “reklamë” në edicionet informative

Autoriteti i Medias Audiovizive ka dështuar në mbikëqyrjen e tregut mediatik për të parandaluar transmetimin e kronikave me natyrë tregtare në edicionet informative, duke i hapur rrugë “trysnisë” se interesave ekonomike nga subjekte të...

“Kokat e prera” të gazetarëve dhe monopoli mediatik

Krisja e marrëdhënieve mes “Top Channel” dhe qeverisë “Rama 2” e shënoi “kurbanin” e parë: Drejtorin e Informacionit e njëherësh drejtuesin e emisionit “Top Story”, Sokol Balla. Ky nuk është një lajm i ri! Sa herë...