Kreu Etiketa Intervistat e sizmiologeve

Intervistat e sizmiologeve

Komunikimi publik joprofesional mund të vrasi njerëz!

Kur flas për përgjegjësi juridike dhe sociale nuk e kam fjalën këtu për çka mund të lidhet me dëme materiale. Kjo është vetëm njera anë. Madje jo më ajo pikantja. Problemi është përgjegjësia për jetën...