Home Tags JOSEF STRAUSS NE SHQIPERI

JOSEF STRAUSS NE SHQIPERI

Historia ndryshe: Si u shmang ndikimi gjeopolitik gjerman mbi Shqipërinë!

Une nuk jam historian, por nganjehere të bien padashje në duar dokumente që të bëjnë të mendosh sesa fallcitet ka në historinë e shkruar, sa artificiale dhe e manipuluar është ajo, dhe do të...