Home Tags Kartat e identitetit

Kartat e identitetit

Vjedhja e identitetit! Qindra mijëra ID mbeten të vlefshme pas denoncimit si të humbura,...

Mëngjesin e 10 majit të vitit 2016, Julian Delvina është paraqitur pranë një banke të nivelit të dytë dhe ka kryer një pagesë në vlerën 87.200 lekë për zhdoganimin e një automjeti BMW X5....