Home Tags Katrori i Pushtetit

Katrori i Pushtetit

“Katrori i Pushtetit”, liria e medias në sytë e regjisorit Robert Budina

Regjisori i njohur shqiptar Robert Budina shfaqi sot në Tiranë filmin e tij të ri artistik titulluar “Katrori i Pushtetit”. Në qendër të filmit janë 3 gazetare dhe një redaksi telezioni, të përfshirë në raportimin...