Home Tags Komisioni i medias

Komisioni i medias

Më mirë “të shpifim” apo të rrezikojmë jetët e qytetarëve?!

Tregohej një barcaletë e hidhur! Mbreti kishte nxjerrë urdhërin që kush kishte tre bole njera i pritej! Nastardini iku me vrap i alarmuar. Komshiu i tij i tha : Perse ke frikë? Mesa di...

Drafti në “Komisionin e Medias”: Pagë minimale për gazetarët, kontrata me afat të pacaktuar

Pas diskutimit mbi gjendjen e medias dhe statusin e gazetarit në Shqipëri në takimin e organizuar nga AMA me kërkesë të Komisionit të Medias në muajin maj, në tryezën e krerëve të këtij komisioni...