Kreu Etiketa Kosova

Kosova

Kur presidenti fsheh të vërtetën pse Kosova është rast sui generis?!

Në një postim në FB sot presidenti i Kosovës u përpoq rishtas të shërbejë ta pavërteta ose gjysmë të vërteta, me qëllim që të përligjë iniciativën serbë të ndryshimit të kufijve Kosovë-Serbi. Ajo që...

Katalogu i pyetjeve që Fevziu nuk deshi t’ia bëntë Hashim Thaçit!

Parmbrëmë në emisionin “Opinion” ishte i ftuar presidenti i Kosovës Hashim Thaçi. Ai erdhi në këtë ekran me ndërmjetësinë e këmbngulësinë e bashkëpunëtorit të Milosheviçit, Baton Haxhiu. Ndërkohë që ky i fundit ishte dhe përpiluesi...

Vendimi i GJND-së në Hagë dhe integriteti territorial i Kosovës

Tetë vite më parë në Hagë të Holandës Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë shpalli vendimin e saj këshilldhënës për legjitimitetin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Kryetari i kësaj gjykate, japonezi Hisashi Owada, deklaroi se...