Kreu Etiketa Kronika e zeze

Kronika e zeze

Lajme nga spitali apo lajme për spital?

Nga rezultatet e monitorimit për raste të veçanta rezulton se televizionet nacionale (RTK, KTV dhe RTV21) janë më të kujdesshme në raportim sesa mediat online; veçanërisht kur bëhet fjalë për informata të pafaktura që...