Kreu Etiketa Kufiri

Kufiri

Kur presidenti fsheh të vërtetën pse Kosova është rast sui generis?!

Në një postim në FB sot presidenti i Kosovës u përpoq rishtas të shërbejë ta pavërteta ose gjysmë të vërteta, me qëllim që të përligjë iniciativën serbë të ndryshimit të kufijve Kosovë-Serbi. Ajo që...

Dialogu Kosovë-Serbi, Thaçi e Rama meritojnë të shpallen ”non grata”

Thaçi, i udhëzuar nga Edi Rama dhe në shërbim të idesë së ndarjes së Kosovës, bëri dje dhe sot dy lëvizje: 1. Hodhi idenë e "korrigjimit" të kufijve, duke kërkuar bashkimin e Luginës së Preshevës...