Free Porn
xbporn
Kreu Etiketa Libri

Libri

“Politiko” shuplakë politikës, dokumenton qëndresën e intelektualëve për Teatrin Kombëtar

Qëndrimet publike të akademikëve, pedagogëve, analistëve, aktivistëve e arkitektëve sa i takon Teatrit Kombëtar tashmë janë pjesë e një libri. “Për Teatrin, Publiken dhe Traditën e shenjtë”, është një vëllim i cili mbledh ‘masën intelektuale’...

Shpëtojeni librin, dixhitalizojeni!

Në librin Katedralja e Parisit, Viktor Hygo shpreh se: “Arkitektura vdiq dhe u gropos, e vrau libri dhe shtypi”. “Në librin e tij Viktor Hugoi ka krijuar një episod ku libri vihet përballë fasadës madhështore...
video

“Talk Show: Para dhe pas ekranit” zbulon të vërtetat që nuk shihen nga publiku

Një libër që zbulon prapaskenat dhe sekretet e formatit talk show në televizion. Ky eshte  botimi me i fundit i cili i është prezantuar lexuesve, me autor gazetarin Elvin Luku publikuar nga “Botimet Pegi”. Akademiku...