Home Tags Manual per raportim te thelluar

manual per raportim te thelluar

“Pedofilët tek porta”: Çështje që tejkalojnë Lëvizjen e Legalitetit, Portokallinë dhe Teatrin e Kukullave!

Raportimet mbi pedofilinë janë mjaft komplekse, pasi kemi të bëjmë me një problematikë që bart në vetvetë shumë të panjohura. Për këtë arsye është thuajse e pamundur që në kësi rastesh, sikurse rekomandojne autorë të...