https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Kreu Etiketa MediaLook investigime

MediaLook investigime

“Psikiatria e hapur” i lë barrën e kurimit familjarëve të të sëmurëve mendorë

Strategjia e spitaleve psikiatrike me "dyer të hapura" ka funksionim të pjesshëm në zinxhirin e saj, pasojat e të cilës bien mbi kurrizin e familjarëve të të sëmurëve me probleme të shëndetit mendor, të...

Netët e errëta! Si dështuan institucionet të parandalonin abuzimin seksual të të miturës

Shëtitorja ishte më e zbrazet se zakonisht. Pushuesit në zonën e Vollgës i ishin fshehur diellit të drekës, duke u strukur në kafenenë me çadra plazhi. Në sfond, nga zona e lodrave, vinte një...

Bashkia e Tiranës “dikton” lajmet propagandistike në media, problem transparenca e llogaridhënia

Mediat transmetojnë të pandryshuara lajmet e gatshme të përgatitura nga “redaksia” prej 25 punonjësish në Bashkinë e Tiranës. MediaLook ka monitoruar 45 media, nga të cilat ka evidentuar se tekstet e raportimeve të dhjetë...

Lodrat toksike! Të rritesh mes materialeve kancerogjene

Një pjesë e konsiderueshme e produkteve lodra për fëmijë, që tregtohen në vend, kanë nivel të lartë lëndësh kimike kancerogjene “ftalate” dhe “boroni” duke kërcënuar shëndetin e fëmijëve. ISHMT në 95% të rasteve të...