Home Tags Partia Demokratike

Partia Demokratike

Foto: Isa Myzyraj

Një vështrim estetik mbi teatrin e ngjarjes së 8 janarit 2022

Padyshim që dje qytetarët shqiptarë, por jo vetëm, bashkëkombasit tanë në Ballkan, emigrantët shqiptarë në mbarë Evropën dhe më larg akoma, e gjithë bota pa teatrin e ngjarjeve të 8 janarit që u zhvilluan...