Home Tags Pedofilia online

pedofilia online

Skandali me pornografinë me të mitur! 45 GB video e foto në një domain...

Një arkivë “cloud” me domain “.al” të Shqipërisë dhe logo foton e Al Capones ofron afro 45 GB materiale pedopornografike me të mitur, adoleshentë e të rritur kundrejt pagesave në internet, ndërsa operon e...

Mbi pedofilinë online dhe tipologjitë e personave që konsumojnë pornografinë

Çdo përpjekje për të përkufizuar “pedofilinë online” përbën një sfidë të veçantë nga pikëpamja metodologjike. Së pari, termi hapësirë publike online (cyberspace) i referohet një rrjeti kompjuterik ku zhvillohen diskutime në grup, shkëmbime email, rrëmim...