Home Tags Perdorimi internetit nga femijet

Perdorimi internetit nga femijet

Fëmijët në Kosovë të rrezikuar online, 17% e tyre shohin përmbajtje seksuale çdo ditë

Gjatë 12 muajve të fundit, rreth 42 për qind e të miturve dhe fëmijëve të moshës 11-16 vjeç kanë parë ndonjë imazh seksual në internet, nga të cilët, 16.8 për qind shohin imazhe të...