Home Tags Pornografia online

Pornografia online

Skandali me pornografinë me të mitur! 45 GB video e foto në një domain...

Një arkivë “cloud” me domain “.al” të Shqipërisë dhe logo foton e Al Capones ofron afro 45 GB materiale pedopornografike me të mitur, adoleshentë e të rritur kundrejt pagesave në internet, ndërsa operon e...