Kreu Etiketa Prishtine

Prishtine

Lajme nga spitali apo lajme për spital?

Nga rezultatet e monitorimit për raste të veçanta rezulton se televizionet nacionale (RTK, KTV dhe RTV21) janë më të kujdesshme në raportim sesa mediat online; veçanërisht kur bëhet fjalë për informata të pafaktura që...

Protesta në Prishtinë – shansi i humbur i LDK-së, fitore e pastër e Vetëvendosjes!

Pasnersër, me fatën 29 shtator 2018 në orën 14.00, Lëvizja Vetëvendosja do të organizojë në kryeqytetin e Kosovës protestën e parë kundër presidentit të vendit Hashim Thaçi. Disa elementë të kësaj proteste, e ndryshme nga...