Kreu Etiketa Procesi i dixhitalizimit

procesi i dixhitalizimit

E vërteta mbi dekoderat “universal” dhe aparatet skarco që u janë shitur shqiptarëve

Radhët e gjata të qytetarëve shqiptarë në Tiranë e Durrës për t'u pajisur me një dekoder DVB-T2 Universal, për shkak të black out-it 24 orësh televiziv, detyruan Autoritetin e Mediave Audiovizive me 11 shtator...

Në radhë për dekodera! Si u zhvillua tranzicioni i butë i dixhitalizimit në vendet...

Pas një procesi të stërzgjatur, Shqipëria ka mbyllur transmetimet analoge në Tiranë dhe Durrës, dy prej qyteteve më të mëdha, ku banojnë rreth 1/3 e popullsisë së Shqipërisë. Ky zhvillim i rëndësishëm që i hap...