Home Tags Qendra Shqiptare Media

Qendra Shqiptare Media

Agjencia e Blerjeve të Përqendruara

Rrezik monopoli te “blerjet e përqendruara”! 2 mln $ dëm nga kriteret e paunifikuara...

Të dhënat e hulumtuara nga MediaLook zbulojnë se torta e prokurimeve publike që organizon Agjencia e Blerjeve të Përqendruara ndahet në pjesën më të madhe të fondeve te një numër i kufizuar shoqërish. Në...

Kronika me natyrë tregtare, nxitje dhune e cenim privatësie, AMA gjobit katër televizione

Autoriteti i Mediave Audiovizive ka gjobitur katër televizione për kronika reklamë, nxitje dhune, cenim privatësie dhe çështje etike. Masat ndëshkuese janë marrë gjatë një takimi të Bordit të këtij institucioni gjatë ditës së sotme. Sikurse...