Kreu Etiketa Reforma

Reforma

Platforma alternative, propozohet Akademia e Shkencave dhe Novacionit Teknologjik

Reforma në Akademinë e Shkencave, e cila nisi pas një sërë denoncimesh publike të një grupi akademikësh, mes të cilëve dhe Akademik Artan Fuges, për zgjedhje farsë në kryesi, censurë të platformave reformuese dhe...

Shanse të njejta në zgjedhje për partitë, listat qytetare dhe individët kandidatë!

Disa kohë përpara, ndofta një vit, dëgjoja se do të bëhej një reformë në sjelljen dhe vlerësimin e deputetëve. Deputetët gjoja do të mund të shkarkoheshin nga populli, do të punonin përditë me kohë të...