Home Tags Spak te hetoje Akademine

Spak te hetoje Akademine

Ministrja Denaj: Kërkesat e Akademisë së Shkencave të paligjshme, Dhimitri: SPAK të nis hetimin

Kryetarja e Komisionit të Edukimit dhe Medias, Fatjona Dhimitri denoncon drejtuesit e Akademisë së Shkencave se po synojnë të ligjërojnë organikën e fryrë të pagave në dëm të buxhetit ndërsa i bën thirrje SPAK...