Kreu Etiketa Te drehtat e njeriut

Te drehtat e njeriut

Vjedhja e pronave: me ligj dhe e shpallur në gazetë!

Më keq se Venezuela e Kuba, Kina duket si parajsë e të drejtave të njeriut, Azerbajxhani e Kazakistani si modele drejtësie, për Turqinë të lajmë mirë gojën kur të flasim! Pika duam të hapim...