Kreu Etiketa Teknologjia ne shkolla

Teknologjia ne shkolla

Debati për teknologjinë/ Çfarë më mësoi Joni–2 vjeç dhe Beni–3 vjeç për shkollën e...

Përgjatë sezonit të plazhit, njeri pas tjetrit jam njohur me dy fëmijë, me Jonin, një djalosh bjond dy vjeç, pothuajse një bebe, dhe me Ben, tre vjeç, një zeshkan i lezetshëm gjithë gjallëri dhe...