Home Tags Top Channel

Top Channel

“Big Brother Albania” mes realitetit dhe spektaklit

Në një përshkrim të spektaklit të realitetit Big Brother Albania, në punimin e saj “Reality TV apo televizioni real”, moderatorja Arbana Osmani e cilëson atë si një program banal, të ndërtuar sipas standardeve ndërkombëtare....