Home Tags Unioni i Gazetarëve

Unioni i Gazetarëve

Fake news

Mbi fake newsbombin dhe “amnistinë” e shpifjes në media

Më 22 Qershor 2017, rrjeti ndërkombëtar CNN publikoi një shënim editorial online ku kërkonte ndjesë publike për shkak të një informacioni të pakonfirmuar plotësisht, sipas të cilit, “këshilltari politik i Presidentit Trump, z. Anthony...

Gazetarët më të mirë i mori “azili politik”!

“Gazetaria është profesion tepër interesant, por duhet të braktiset me kohë” (Winston Churchill). E nisa me një shprehje që gazetarët e rinj e urrejnë dhe të vjetërit në profesion e çojnë ndonjëherë nëpër mend. Pas...

UGSH shpreh shqetësim për largimin e gazetarëve: 12 kërkuan azil, 34 nënshtetësi

Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë bëri sot të ditur se 12 gazetarë nga media të ndryshme kanë kërkuar azil dhe 34 të tjerë nënshtetësi të shteteve në përpjekje për tu larguar nga vendi për...