Home Tags Zeri i Popullit

Zeri i Popullit

Funksionet e medias në shoqërinë totalitare

Lidhur me këtë çështje është e domosdoshme të dallohen qartë dy nivele të analizës. Domethënë të dallohet se çfarë vendi dhe çfarë funksionesh i mediave nga ana e propagandës dhe çfarë funksionesh kanë pasur...

Reportazhi që sfidoi diktaturën, Arshin Xhezo: Shkrim për humanizmin e shqiptarëve, jo akt rebelimi

Është një fakt i ditur botërisht tashmë se Shqipëria është ndër vendet e vetme në Evropë, ndoshta, dhe më gjerë, ku 2260 hebrenjtë e ardhur para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore (Sinani, 2009) gjetën...