Kreu Etiketa Zgjedhje

Zgjedhje

OSBE-ODHIR: Top-i e Klani pro PS-së në zgjedhje, riprodhimi ERTV-së nxit propagandën

Pak ditë nga dokumenti qe “u zbulua” nga mediat mbi strategjinë e PD-së lidhur me qasjen që politikanë e eksponentë të saj duhet të mbajnë në raport me TV-të, portalet e gazetarët pjesë e...

A ndikuan portalet fantome në rezultatin zgjedhor të vitit 2017?

Deri në ditën e zgjedhjeve të fundit parlamentare opinioni publik në Kosovë është bombarduar vazhdimisht me lajme të trilluara, demaskimi i të cilave ka kërkuar kohë më të gjatë në krahasim me ndikimin e...

Shanse të njejta në zgjedhje për partitë, listat qytetare dhe individët kandidatë!

Disa kohë përpara, ndofta një vit, dëgjoja se do të bëhej një reformë në sjelljen dhe vlerësimin e deputetëve. Deputetët gjoja do të mund të shkarkoheshin nga populli, do të punonin përditë me kohë të...