Free Porn
xbporn
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Albeu
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 100% / 608 fjalë Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 86 % / 861 fjalë Veliaj: Piramida do të jetë qëndra më e madhe e teknologjisë në rajon
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja S’ka raportim S’ka raportim
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 100% / 558 fjalë Majko dhe Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial 100% / 624 fjalë Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 100% / 561 fjalë Shërbimi Zjarrfikës, Veliaj: Ndryshime ligjore që taksapaguesit të mos mbajnë pasojat
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë S’ka raportim S’ka raportim
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 100% / 758 fjalë Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 100% / 656 fjalë Bashkia dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit S’ka raportim S’ka raportim
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan 98.8% - 424 fjalë Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 100% / 542 fjalë Bashkia e Tiranës dhe ALBtelecom, internet falas në qendër të qytetit
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 100% / 593 fjalë Veliaj: Qendrat sociale, vakte të ngrohta për njerëzit në nevojë
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” S’ka raportim S’ka raportim
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve S’ka raportim S’ka raportim