https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Balkanweb
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 100% / 608 fjalë Bashkia e Tiranës dhe AADF marrë veshje për transformimin e Piramidës
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 97% / 455 fjalë Çelet panairi “Work & Study”, 60 kompani ofrojnë mbi 3 mijë vende pune
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja 74.3% / 402 fjalë KRITERET / Hapen kreditë e buta, Veliaj: Zgjidhje problemit të strehimit
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 100% / 558 fjalë Majko dhe Kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial 100% / 624 fjalë Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 100% / 561 fjalë Emergjencat civile, nis trajnimi i shërbimi zjarrfikës nga ekspertët austriakë
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë 46.6% / 133 fjalë Hado: Bashkia do përdorë pronat e saj për më shumë banesa sociale, vendimi s’ka lidhje me Teatrin
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 100% / 758 fjalë Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 94.3% / 619 fjalë Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 98.5% / 403 fjalë Veliaj: Në Tiranë ka mbi 22 tregje ku mund të shitet, trotuaret janë për nënat me fëmijë
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan 98.8% - 424 fjalë Fotot / Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana, qyteti më modern në Ballkan
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 84.7% / 251 fjalë Veliaj: Interneti falas, një arsye më shumë për të ardhur në sheshin Skënderbej
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 100% / 593 fjalë Muaji i Ramazanit, Veliaj dhe ambasadori turk dhurojnë për njerëzit në nevojë
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 100% / 554 fjalë Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest”, ja kush janë talentet e qytetit
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve 100% / 943 fjalë Kryeqytetit i rikthehet teatri veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve