https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Gazeta Dita
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 100% / 608 fjalë Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës projekt për transformimin e Piramidës
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 86.9% / 870 fjalë Veliaj: Piramida do të jetë qendra më e madhe e teknologjisë në rajon
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja S’ka raportim S’ka raportim
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 100% / 558 fjalë Majko mbjell në Tiranë pemët e Diasporës
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial S’ka raportim S’ka raportim
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 100% / 561 fjalë Tiranë, nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët austriakë
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë 19% / 130 fjalë Hado sqaron artistët: Bashkia e Tiranës do të përdorë pronat e saj për më shumë banesa sociale, VKB s’ka lidhje me teatrin
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 100% / 758 fjalë Veliaj: Himni i Tiranës, himn i një qyteti që punon
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë S’ka raportim S’ka raportim
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 35.5% / 401 fjalë Veliaj: Në Tiranë ka mbi 22 tregje ku mund të shitet, trotuaret janë për nënat me fëmijë
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan S’ka raportim S’ka raportim
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 100% / 542 fjalë Veliaj: Interneti falas, një arsye më shumë për të ardhur në sheshin “Skënderbej”
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 100% / 593 fjalë Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët pa prindër
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 98.7 % / 547 fjalë Shpallen fituesit e “Tirana Art Fest”, këta janë talentet e qytetit
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve S’ka raportim S’ka raportim