Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Gazeta Panorama
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 77.7% / 733 fjalë Hidhet firma/ Si do të transformohet Piramida, Veliaj: Qendra më e madhe për të rinjtë
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 100% / 1001 fjalë Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja 73.7% / 399 fjalë Hapen kreditë e buta, Veliaj: Zgjidhje problemit të strehimit për familjet
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 100% / 558 fjalë Veliaj e Majko mbjellin pemë: Po mbyllim punimet për rrethrrotullimin e Komunës së Parisit
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial 99.1% / 619 fjalë Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 100% / 561 fjalë Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët austriakë, për përballimin e emergjencave civile
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë 35.1% / 186 fjalë Mbledhja e Këshillit Bashkiak, ja vendimet në ndihmë të shtresave në nevojë
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 100% / 758 fjalë Veliaj: Himni i Tiranës, i një qyteti që punon. Suksesi i takon të gjithëve
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 100% / 656 fjalë Veliaj: Parku i Vaqarrit, hapësirë çlodhëse për banorët e Kombinatit
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 34.6% / 225 fjalë Veliaj: Tirana ka hyrë në stinën e investimeve, ja projektet infrastrukturore
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan 98.8% - 424 fjalë FOTOT/ “De Telegraaf”: Tirana, më modernja në Ballkan
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 100% / 542 fjalë Veliaj: Interneti falas, një arsye më shumë për të ardhur në sheshin Skënderbej
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 100% / 593 fjalë 1 mijë pako me ushqime për fëmijët pa prindër, Veliaj: Qendrat sociale, vakte të ngrohta për njerëzit në nevojë
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 100% / 554 fjalë Veliaj: Tirana sot qyteti më i ri dhe më i talentuar i Shqipërisë, këtu do ndërtojmë të ardhmen
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve 77.7% / 733 fjalë FOTOT/ Hapet me spektakël muzikor Amfiteatri i Tiranës, ja si duket sot