Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Shqiptarja.com
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 95.2% / 579 fjalë Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 84.6% / 847 fjalë Hapet panairi “Work & Study”, Veliaj: Piramida do të jetë qëndra më e madhe e teknologjisë në rajon
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja 25.7% / 363 fjalë Hapen aplikimet, 500 familje përfitojnë kredi të buta në Tiranë
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 99.8% / 557 fjalë Majko mbjell pemë me Veliajn: Nismë e jashtëzakonshme, diaspora u përgjigj e para
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial S’ka raportim S’ka raportim
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 97.6% / 548 fjalë Nis trajnimi i shërbimit zjarrfikës, Veliaj: Pasojat e zjarreve nuk do i mbajnë taksapaguesit
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë 18.7% / 128 fjalë Hado sqaron artistët: Vendimi s’ka lidhje me teatrin
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 97.7% / 741 fjalë Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 97.1% / 637 fjalë Veliaj dhe Xhaçka: Misioni ynë, mbrojtja e pasurisë së përbashkët/FOTO
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 97% / 1094 fjalë Veliaj: Tirana, kartolina e një qyteti evropian, kemi hyrë në stinën e investimeve
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan S’ka raportim S’ka raportim
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit S’ka raportim S’ka raportim
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 95.7% / 568 fjalë Muaji i Ramazanit, Veliaj: Qendrat sociale, vakte të ngrohta për njerëzit në nevojë
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 98.1 % / 544 fjalë Shpallen fituesit e “Tirana Art Fest”/Veliaj: Qyteti ynë më i ri i talentuar, këtu do ndërtojmë të ardhmen
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve 76.7% / 724 fjalë Amfiteatri i Tiranës, Veliaj: Ditët më të mira, i kemi përpara