https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Syri.net
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 94.5% / 575 fjalë Nënshkruhet marrëveshja për transformimin e Piramidës, ja në çfarë do të shndërrohet
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune S’ka raportim S’ka raportim
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja 87.2% / 1228 fjalë Tiranës i shtohen edhe 3 lagje të reja/ Këshilli Bashkiak miraton disa vendime, ja si mund të përfitosh kredi
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 44.9% / 251 fjalë Zbulimi/ Ja pse njerëzit i prisnin pemët në 1990, sipas Pandeli Majkos...
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial S’ka raportim S’ka raportim
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak S’ka raportim S’ka raportim
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë 20.9% / 143 fjalë Bashkia përplaset me artistët për ‘teatrin’do vijojmë protestat, Hado: vendimet skanë lidhje me këtë
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 99.8% / 757 fjalë Ndryshimi i Tiranës vete në Dublin, takimi në Fondacionin Irlandez të Arkitekturës
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë S’ka raportim S’ka raportim
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 91.8 % / 270 fjalë Tirana ka mbi 22 tregje ku mund të shitet, trotuaret janë për të ecur
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan S’ka raportim S’ka raportim
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 100% / 542 fjalë Internet falas në sheshin "Skënderbej' tani e tutje, 'Free WiFi'
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë S’ka raportim S’ka raportim
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” S’ka raportim S’ka raportim
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve S’ka raportim S’ka raportim