https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Top Channel
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 99.1 % / 337 fjalë Transformimi i Piramidës, Veliaj: Projekti do të prezantohet brenda majit
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 89.9% / 314 fjalë Veliaj: Piramida do të jetë qëndra më e madhe e teknologjisë në rajon
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja 74.5% / 369 fjalë Hapen kreditë e buta, Veliaj: Zgjidhje problemit të strehimit për familjet
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 95.2% / 322 fjalë Ministri Majko mbjell në Tiranë pemët e Diasporës
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial 87.6% / 149 fjalë Mbillen pemë të reja, Veliaj: Kemi dyfishuar hapësirat e Liqenit
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak S'ka raportim S'ka raportim
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë 30.8% / 61 fjalë Opozita braktis mbledhjen e Këshillit Bashkiak. Çollaku: 6 individë në sallë, me mandate nul
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 95.8% / 484 fjalë Veliaj: Himni i Tiranës, himn i një qyteti që punon
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 55.3% / 67 fjalë Veliaj: Parku i Liqenit të Vaqarrit do të kthehet në mushkërinë e tretë të kryeqytetit
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 34.8% / 226 fjalë Veliaj: Tirana ka hyrë në stinën e investimeve, ja projektet infrastrukturore
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan S'ka raportim S'ka raportim
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 87.2% / 294 fjalë Veliaj: Interneti falas, një arsye më shumë për të ardhur në “Skënderbej”
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 100% / 371 fjalë Veliaj: Qendrat sociale, vakte të ngrohta për njerëzit në nevojë
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 100% / 554 fjalë Veliaj: Tirana është sot qyteti më i ri dhe më i talentuar i Shqipërisë
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve 57.7% / 115 fjalë Përurohet nga 400 artistë Amfiteatri i ri i Tiranës