Kontakt

 

Media:
MediaLook – media watchdog (www.medialook.al)
MediaLook është një “media watchdog” dhe një “zë” alternativ për profesionistët e komunikimit, teknologjisë, gazetarisë dhe botës akademike. Qëllimi ynë është qasja kritike ndaj “pushtetit të katërt” si industri, ofertës gazetareske, raportit me tre pushtetet e tjera si dhe të ofrojë analiza mbi sfidat e medias përballë revolucionit të sotëm teknologjik. 

Themelues:
Elvin Luku
Gazetar, studiues i komunikimit dhe themelues i portalit MediaLook. Elvin Luku ka fituar gradën shkencore “Doktor” në Shkenca Komunikimi pranë Departamentit të Gazetarisë & Komunikimit në Universitetin e Tiranës. Ai është autor i librit “Talk show: Para dhe pas ekranit”, një analizë mbi televizionin dhe zhanrin talk show në Shqipëri. Dr. Luku është pedagog e kërkues shkencor pranë Universitetit “Aleksandër Moisiu” – Durrës, Departamentit të Gazetarisë e Komunikimit – UT dhe Kolegjit AAB në Prishtinë. Ai është gazetar me një karrierë mbi dhjetëvjeçare në televizion, shtypin e shkruar dhe mediat online.

Data e publikimit:
13 Qershor 2018

Kontakt:
kontakt@medialook.al, 
medialook@yahoo.com