https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers
İngilizce Türkçe çeviri siteleri arasında daha iyisi yok. ingilizce türkçe çeviri turkceingilizce.gen.tr
Akücü ihtiyaçlarınızda Aküm Yolda 7/24 hizmetinizdedir. akücü inci akü 60 amper akumyolda.com
TranslateDict is your online source to translate to English from over 90 languages. translatedict
Looking for an online voice translator website? Check this out then. voice translator spanishenglish.com
Translate Spanish to English with text to speech. spanishenglish

Mbi pedofilinë online dhe tipologjitë e personave që konsumojnë pornografinë

Çdo përpjekje për të përkufizuar “pedofilinë online” përbën një sfidë të veçantë nga pikëpamja metodologjike. Së pari, termi hapësirë publike online (cyberspace) i referohet një...

Politikë e mplakur

Shoqëria shqiptare në fazën e saj të modelit piramidal i ngjan një personi me subjektivitet skizofrenik, të ndarë në dy pjesë, që nuk shkrihen...

Probleme për Facebook, WhatsApp e Instagram… a u sulmuan nga hakerat...

Facebook, Instagram, Messenger dhe WhatsApp kanë shfaqur një seri problematikash në shërbimet e tyre ndërsa përdoruesit janë përballur me vonesa në komunikim apo shkëmbimin...

Pse gazetaria ka nevojë urgjente për ekspertë të shkencave kompjuterike?

Pas referendumit në Britani dhe zgjedhjeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ne ende dimë shumë pak rreth ndikimit të të ashtuquajturve "bots", lajmeve...

Çdo të thotë gazetari cilësore në epokën e “ekonomisë së vëmendjes”?

“Cilësia” është fjala kyçe në të gjitha debatet dhe forumet e gazetarisë së sotme, por cili është kuptimi i saj? Në një konferencë të mbajtur...

Zhanri i “data journalism” në mediat shqiptare: arritje dhe problematika

“Komentet janë të lira, ndërsa faktet, të shenjta!”, - Kështu do të shkruante, Charles Scott, kryeredaktori i gazetës “The Guardian”, në esenë e tij...

Televizioni klasik në rrezik, audiencat “po plaken”!

Televizioni klasik me programacion vertikal po e humbet dita ditës terren në panoramën mediatike në Shqipëri. Zhvillimi i teknologjisë së aparateve televiziv e celularëve,...

Ç’po ndodh me TV-në?! Edhe botërorin “Rusi 2018” po e shohin...

Numri i personave që ndjekin Kampionatin Botëror “Rusia 2018” nga platformat online është pothuajse i barabartë me ata që do ta ndjekin evenimentin më...

Si po venitet televizioni me programacion linear!

Dixhitalizimi brenda sistemit të konvergjencave. Kalimi në transmetimet televizive dixhitale tokësore sigurisht që sjell ndryshime të rëndësishme në pejsazhin e mediave audiovizive në përgjithësi...