Free Porn
xbporn
Kreu Mediat Tradicionale

Mediat Tradicionale

Kategoria përfshin artikujt që trajtojnë problematikat mbi mediat klasike, si televizioni, gazeta e radio dhe institucionet përkatëse që rregullojnë dhe monitorojnë aktorët në treg. Krahas shkrimeve faktike mbi atë që ndodh në ekranet e gazetat shqiptare në këtë kategori do të ketë dhe opinione e analiza mbi deontologjinë e profesionit dhe aspekte të tjera ligjore.

Netët e errëta! Si dështuan institucionet të parandalonin abuzimin seksual të...

Shëtitorja ishte më e zbrazet se zakonisht. Pushuesit në zonën e Vollgës i ishin fshehur diellit të drekës, duke u strukur në kafenenë me...

Kush e kontrollon median në Shqipëri?

Në peizazhin e stërmbushur të medias shqiptare, që përfshin platformat e transmetimit, të shtypit, radios dhe ato digjitale, narrativa mbizotëruese është ajo e pavarësisë...

Media dhe gazetarët nën sulm

Në orët e para të 27 marsit 2023, një makinë u ndal jashtë ambienteve të televizionit shqiptar Top Channel në Tiranë dhe sulmoi godinën...

BIRN: Përqëndrimi i mediave në pak pronarë rrezikon lirinë e shprehjes...

Rrjeti Ballkanik i Gazetarëve Investigativë (BIRN) dhe Regjistri Global i Medias (GMR) publikuan sot Monitorin e Pronësisë së Mediave në Shqipëri për vitin 2023. Monitori...

Lufta si videogame!

Në Lindjen e Mesme tensionet janë rritur dhe në ditët që vijnë përgatiten luftime të ashpra në Gaza ndofta, në kufijtë me Sirinë, me...
Miliona euro nga buxheti i shtetit për keq menaxhimin e spektrit të frekuencave 700 MHz

Miliona euro nga buxheti i shtetit për keq menaxhimin e spektrit...

Shqipëria është ndër dy vendet e fundit në rajon që nuk ka liruar brezin e frekuencave 700 MHz, duke privuar qytetarët të përdorin shërbimet...

Raporti i KShH: Mediat mbuluan fushatën me materiale të përgatitura nga...

Fushata e zgjedhjeve lokale për vitin 2023 është mbuluar me materiale të prodhuara nga partitë politike, duke krijuar pak mundësi për median që të...

Demokracia e brishtë në Shqipëri: Liria e medias në regres!

Shqipëria vlerësohet si një demokraci hibride, ndërsa indikatorët e saj veçanërisht sa i takon lirisë së medias janë në rënie, pas sulmit me armë...

Gazetaria nuk është “tokë e xanun”!

Kur para shumë vitesh fillova të merrem me studimin e medias, e konsiderova më shumë si një mënyrë për të mos i shkëputur lidhjet...

Media në Shqipëri, gazetarët: Përkeqësim i treguesve të lirisë së shprehjes

Media në Shqipëri vijon të funksionojë në spiralen e problemeve të reja dhe të mbartura të cilat po dëmtojnë lirinë e shprehjes. Edhe raporti...