Media ofron lajme dhe programe politike me argumentin se qytetari shqiptar i pëlqen ato, nderkohe qe harron se shija e publikut eshte bombarduar dhe edukuar nga vete media.

Pra raportohet si dicka e vertete nje realitet i krijuar prej vete medias… Kjo e fundit, nderkohe eshte brenda nje rrethi vicioz, dhe eshte ne nje monolog te vazhdueshem me veten e saj…

Video e mësipërme është shkëputur nga një intervistë dhënë pët talk show-n “ByPass Show” në Vizion Plus.

Copyright Të gjitha të drejtat e artikujve të publikuar janë të rezervuara dhe i përkasin © MediaLook. Ju mund të përdorini, publikoni ose përktheni artikullin me kushtin që ju të atribuoni dukshëm burimin, të kryeni lidhje hiperlink me faqen dhe mos ta përdorni atë për qëllime komerciale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here