https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations

“Psikiatria e hapur” i lë barrën e kurimit familjarëve të të sëmurëve mendorë

Strategjia e spitaleve psikiatrike me "dyer të hapura" ka funksionim të pjesshëm në zinxhirin e saj, pasojat e të cilës bien mbi kurrizin e...

Mediabook

Propaganda

Vetëvrasjet dhe TikToku

Më shumë sesa ka vetëvrasje për shkak të ndikimeve nga aktiviteti i viktimave në TikTok, ka një dëshirë të madhe për të diskutuar për këto raste duke e bërë qimen buall. Dëgjoj në studio tv gjoja psikologë, gjoja sociologë, që...

“Psikiatria e hapur” i lë barrën e kurimit familjarëve të të...

Strategjia e spitaleve psikiatrike me "dyer të hapura" ka funksionim të pjesshëm në zinxhirin e saj, pasojat e të cilës bien mbi kurrizin e...

“Cirk dhe bukë”! Propaganda zgjedhore me ndërtimin e stadiumeve

“Panem et circenses” (bukë dhe cirk), shprehja e njohur latine e përdorur shpesh në Romën e lashtë si strategji e perandorëve për të argëtuar...

Medialeaks

Netët e errëta! Si dështuan institucionet të parandalonin abuzimin...

Shëtitorja ishte më e zbrazet se zakonisht. Pushuesit në zonën e Vollgës i ishin fshehur diellit të drekës, duke...

Sulmoi gazetaren si “vrasëse me pagesë”, OJF-të ndërkombëtare kryqëzojnë...

Organizatat ndërkombëtare të lirisë së medias dënuan të shtunën një fushatë sulmi të ndërmarrë nga kryetari i Bashkisë së...

Miliona euro nga buxheti i shtetit për keq menaxhimin...

Shqipëria është ndër dy vendet e fundit në rajon që nuk ka liruar brezin e frekuencave 700 MHz, duke...

Multimedia

Gazetari & Etikë

Kush e kontrollon median në Shqipëri?

Në peizazhin e stërmbushur të medias shqiptare, që përfshin platformat e transmetimit, të shtypit, radios dhe ato digjitale, narrativa mbizotëruese është ajo e pavarësisë...

Media dhe gazetarët nën sulm

Në orët e para të 27 marsit 2023, një makinë u ndal jashtë ambienteve të televizionit shqiptar Top Channel në Tiranë dhe sulmoi godinën...

“Psikiatria e hapur” i lë barrën e kurimit familjarëve të të...

Strategjia e spitaleve psikiatrike me "dyer të hapura" ka funksionim të pjesshëm në zinxhirin e saj, pasojat e të cilës bien mbi kurrizin e...

“Cirk dhe bukë”! Propaganda zgjedhore me ndërtimin e stadiumeve

“Panem et circenses” (bukë dhe cirk), shprehja e njohur latine e përdorur shpesh në Romën e lashtë si strategji e perandorëve për të argëtuar...

Njeriu skizofrenik!

Është e kuptueshme që konsumatori televiziv dixhital të ndjekë kryesisht videot e shkurtra që ai vetë përzgjedh se sa të rrijë i lidhur pas...