Kronika me natyrë tregtare në televizionin kombëtar, Top Channel

(monitorim i edicioneve të orës 19:30, 1 Tetor- 31 Dhjetor 2018)

Nr Data Kronika Minuta Linku i edicionit
1 06.10.2018 Venom: filmi horror në Imperial me aktorin Tom Hardy - Edicioni në Youtube
2 19.10.2018 Halloween: filmi horror këtë fundjavë në Imperial 00:53 Edicioni në Youtube
3 03.11.2018 “Bohemian Rhapsody”, filmi për grupin “Queen” në kinema “Imperial” - S'ka të dhëna
4 09.11.2018 “Little Italy”, filmi romancë në kinemanë Imperial - S'ka të dhëna
5 18.11.2018 Arrëthyesi dhe 4 mbretëritë: premiera e filmit në rrjetin e kinemave “Imperial” - Edicioni në Youtube
6 24.11.2018 “Vejushat” në kinema: një film për 4 gra në betejën e tyre pas vdekjes së bashkëshortëve - Edicioni në Youtube
7 07.12.2018 “Ralph thyen internetin” mbërrin në rrjetin e kinemave Imperial - S'ka të dhëna
8 14.12.2018 Ofertat e fundvitit: surprizat e kompanisë “Billa” për festat 01:43 Edicioni në Youtube
9 14.12.2018 “Second Act” vjen në Kinema Imperial - S'ka të dhëna
10 15.12.2018 Ofertat e fundvitit: surprizat e kompanisë “billa” për festat 01:43 Edicioni në Youtube
11 21.12.2018 “Aquaman” dhe Nicole Kidman vijnë në kinematë Imperial - S'ka të dhëna
12 27.12.2018 Digitalb te familjet e ngujuara: Ndihma dhe ushqime, lodra për fëmijët, TV dhe abonime falas 01:11 Edicioni në Youtube
13 28.12.2018 “Rikthehet Mary Poppins” vjen në kinematë Imperial - S'ka të dhëna

!Shënim: Në tabelën e Top Channel vërehet mungesa e të dhënave pasi edicionet informative nuk hidhen të plota në kanalin zyrtar në YouTube. Ky fakt vërtetohet edhe nga disa prej linqeve, si ai i edicioneve në datat 18 e 14 nëntor, kur kronika mbi kinematë imperial ndërpritet në mes.