Kronika me natyrë tregtare në televizionin kombëtar, TV Klan

(monitorim i edicioneve të orës 19:30, 1 Tetor- 31 Dhjetor 2018)

Nr Data Kronika Minuta Linku i edicionit
1 04.10.2018 3 ditë me oferta në Neptun: mbi 60% të produkteve me ofertë 1:27 Edicioni në Youtube
2 26.10.2018 Globe vjen me ulje “të frikshme”: deri në 40% vetëm në datat 27-31 tetor 1:22 Edicioni në Youtube
3 29.10.2018 Ulje të mëdha në Globe: 40% ulje deri në 31 Tetor 1:20 Edicioni në Youtube
4 09.11.2018 Billa Albania hap showroom-in më të madh në Ballkan: filozofia e saj, çmime më të lira në treg me cilësi maksimale 1:22 Edicioni në Youtube
5 14.11.2018 7-vjet TEG: Oferta dhe argëtim për 4 ditë 1:20 Edicioni në Youtube
6 15.11.2018 Mijëra klientë i bashkohen festës në TEG: ofertat do të zgjasin për katër dite 1:15 Edicioni në Youtube
7 26.11.2018 Ditët e shqiptareve në Globe: ulje në të gjitha dyqanet në datat 27-30 nëntor 1:17 Edicioni në Youtube
8 04.12.2018 Risi nga Vodafone, prezanton rrjetin Gigabit: komunikim në kohë reale me distanca të largëta 1:39 Edicioni në Youtube
9 05.12.2018 Hapet showroom i Globe tek Toptani Shopping Center: Ulje deri ne 50% për mbi 1 mijë produkte 1:10 Edicioni në Youtube
10 11.12.2018 Globe feston 16-vjetorin: ulje deri në 50% në datat 11-15 dhjetor 1:31 Edicioni në Youtube
11 12.12.2018 QTU me imazh të ri pas restaurimit: ulje dhe festë në datat 13-16 dhjetor 1:45 Edicioni në Youtube
12 13.12.2018 4 ditë festë dhe ulje në QTU: inaugurohen ambientet e reja 1:57 Edicioni në Youtube
13 14.12.2018 Neptun, ulje në festen e madhe të teknologjisë: prezanton çmimet më tërheqëse, dhurata dhe oferta shpërthyese 1:36 Edicioni në Youtube
14 14.12.2018 BUZZ Sneaker Station në QTU: Sjell markat me të njohura të veshjeve sportive 1:16 Edicioni në Youtube
15 14.12.2018 Billa trondit çmimet e rajonit për dy javë: ndërrimi i stokut sjell ulje të çmimeve 1:39 Edicioni në Youtube
16 15.12.2018 GoTECH ul çmimet deri në 55%: Super oferta dhe dhurata deri në 6 janar 1.30 Edicioni në Youtube
17 18.12.2018 Ditët magjike të festave në GLOBE: ulje deri në 50% në datat 17-31 dhjetor 1:22 Edicioni në Youtube
18 26.12.2018 Spar, mbi 1 mijë produkte në ofertë: në 13 Janar hidhet shorteu për dy apartamente 1:34 Edicioni në Youtube
19 26.12.2018 GLOBE ulje deri më 50%: ofertat përfshijnë të gjitha kategoritë 1:09 Edicioni në Youtube
20 28.12.2018 Vazhdojnë ofertat në GoTech: uljet shkojnë deri në -55% 1:28 Edicioni në Youtube