Kronika me natyrë tregtare në televizionin kombëtar, Vizion Plus

(monitorim i edicioneve të orës 19:00, 1 Tetor- 31 Dhjetor 2018)

Nr Data Kronika Minuta Linku i edicionit
1 01.10.2018 Instituti “Royal” hap sezonin: veç profesionit kuzhinier ofrohet dhe punësim 1:46 Edicioni në Youtube
2 05.11.2018 Tiranë, vjen “Ford Focus” i ri: Dy dite “test drive për të zbuluar një eksperience ndryshe 1:53 Edicioni në Youtube
3 08.11.2018 “Ford fokus” pasion që nuk mbaron: modelet e reja zbulohen përmes “test drive” 2:15 Edicioni në Youtube
4 15.11.2018 Botimet e reja në “Living”: vijnë nobelistët, libraria edhe për të vegjlit 1:39 Edicioni në Youtube
5 16.11.2018 Nis sezoni i festave ne Megatek: mbi 4600 artikuj, larmi ngjyrash dhe dekoresh 2:29 Edicioni në Youtube
6 19.11.2018 “Ford Focus” Vlerësohet me 5 yje 1:21 Edicioni në Youtube
7 24.11.2018 Ulje te mëdha ne Megatek: oferta të shumta për festat e fundvitit 1:40 Edicioni në Youtube
8 28.11.2018 Qendra Concord mbush 5 vjeç: feste dhe ulje çmimesh ne te gjitha dyqanet 1:27 Edicioni në Youtube
9 01.12.2018 Muaji i festave dhe ofertave: surpriza në Megatek, dhurata për fëmijët 2:29 Edicioni në Youtube
10 07.12.2018 Festat të çojnë në Megatek: dyndje nga ofertat për klientët 1:42 Edicioni në Youtube
11 08.12.2018 BKT: Do të rrisim kreditimin, vlerësim për performancën, banka synon rajonin 2:58 Edicioni në Youtube
12 15.12.2018 ALB MARKET dhurata për klientët e tij 1:46 Edicioni në Youtube
13 15.12.2018 Feste dhe dhurata ne Megatek 1.45 Edicioni në Youtube
14 20.12.2018 “Concord” firmos me “Alpitour”: grupi italian, marrëveshje për hotel me 5 yje ne Palasë 2:30 Edicioni në Youtube
15 21.12.2018 “San Pietro”, risi ne turizëm: resorti më i madh në Shqipëri dhe rajon 3:50 Edicioni në Youtube
16 23.12.2018 Nje rezidence e re ne kryeqytet: “Concord e “Edil” vendosin standardet ne ndertimin e banesave 1:14 Edicioni në Youtube
17 24.12.2018 Festat në platformën Tring: programe të zgjedhura, muzikë e filmat me të mirë 1:17 Edicioni në Youtube
18 24.12.2018 Festoni me “Kristal Center”: surpriza dhe oferta për të gjitha moshat 1:38 Edicioni në Youtube